Och då...

...åker ögonlocken strax ihop.
Ligger hemma hos Marcus och väntar på honom, han kommer la om någon timme eller två.
Jag har kväll vart på lite olika ställen här och var, ganska lamt ändå faktiskt.
Får se om jag går ner och gör mig lite kvälle, eller nattemat eller hur ni nu vill kalla det.. Eller om jag slänger upp godis påsen ur väskan hmm?
Aja, i morgon vet jag faktiskt inte vad som händer, förhoppningsvis något soft för känns som för tillfället att det skulle vara så jävla gott!
Aja, ska la bestämma vad jag ska göra innan jag somnar, puss😊


Burlesque

Helgen har vart både bra och dålig, vart i köpenhamn men min fina vän Josefin,vart men min pojkvän och även träffat andra underbara kompisar!
Orkar inte berätta det som vart dåligt..
Inte vart hemma på länge så ska bli skönt att få sova snart!
Har precis kollat på filmen burlesque igen, den är så otroligt bra men stängde av den för blev för trött så får kolla resten av den i morgon, då det är skola, ringa för klipp och slingtid, börja gymma med far min och plugga!
Fullt upp seru, men ska nana nu puss.


Jag idag:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2228796/images/2012/pic_197911558.jpg" class="image">


Dagen och framtida planer..

När jag kommer hem från det där stället så är det verkligen dags för mig att göra något åt mitt hår.slitet och en dö ful
Och o jämn färg på det hela en blandning mellan brun,röd, orange, några stripor blonda slingor osv. Låter lite halv gött om du frågar mig faktiskt.och såVill jag verkligen inte ha det!
Sen så nästa helg så blir det en helg med Josefin då vi drar oss mot Danmark för att kolla handboll och kanske en liten sväng på stan.. Varför inte lixom?
Men nu, ska jag faktiskt sova,puss!


Godnatt :)

Just nu ligger jag i min säng, är inte så trött längre med tanke på att jag sov middag i 3 timmar efter skolan då jag egentligen skulle plugga till mitt prov.
Men i morgon blir det att packa till min hemliga resa över helgen. Och sedan utvecklingssamtal vid 16:45 och efter det äta med Marcus familj.
Sen förhoppningsvis sova hos min älskade en gång innan jag åker.
Ska bli mysigt.
Men nu ska jag försöka att sova iallafall kram och puss på er allihopa!


Min påskafton..

Vaknade upp med marcus och sedan käkade vi lite påsk mat med min familj.
Sen lite senare på kvällen så gjorde man sig i ordning lite och åkte hem till madde för lite för fest, och drog yttligare lite senare till olle där det var fest med gott folk,dans osv trevligt vare iallafall :)


natti

Ah, okej nu är jag så arg och irriterad och har ingenting att göra helt plötsligt men tanke på att min mobil har hakat upp sig rätt bra, just av den anledningen till varför jag sitter och skriver här :)
Men aja, mitt lov har till största delen bestått av att vara med marcus,chilla,sova och äta och ah inte mycket mer faktiskt inte ens vart ute i solen lite dåligt av mig, men både jag och min kära marcus har ju faktiskt vart lite små sjuka så då finns det ju ingen större ork till att gå ut.
I morgon står det på väderleken att det ska bli snöstorm låter lite halv kul om du frågar mig.
Alltså så antar jag att det blir att sitta inne i morgon också, memn varför inte lixom ?;)
Aja ska väl försöka sova nu, kommer bli riktigt tomt att inte ha honom brevid mig eller inte ens kunna smsa med honom ååh, aja sova kanske gör saken lite bättre.
God natt på er!

RSS 2.0